VetPharm - Uitmuntendheid in de distributie van diergeneesmiddelen

Over ons

VetPharm is een toonaangevende distributeur van diergeneesmiddelen in de Europese Unie. Met een GDMP-licentie zijn we gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige farmaceutische producten voor de gezondheidszorg en het welzijn van boerderijdieren. Als FCA-gecertificeerd bedrijf handelen we ook in diervoedersamenstellingen en voedingssupplementen. Ons uitgebreide aanbod omvat toepassingshulpmiddelen en deskundige begeleiding voor een optimaal productgebruik.

VetPharm is opgericht in 2011 als antwoord op de toenemende vraag van farmaceutische bedrijven naar een efficiënt en betrouwbaar distributiekanaal voor hun veterinaire producten. Het is onze missie om de kloof tussen fabrikanten en dierenartsen te overbruggen door een naadloze distributieketen te bieden die zorgt voor tijdige toegang tot de beste farmaceutische oplossingen voor landbouwhuisdieren.

Bij VetPharm zijn we trots op onze klantgerichte aanpak, waarbij we de behoeften van dierenartsen en boeren altijd voorop stellen. We begrijpen de unieke uitdagingen bij het handhaven van de gezondheid en productiviteit van boerderijdieren, met name op het gebied van darmgezondheid en ademhalingsproblemen. Door nauw samen te werken met dierenartsen streven we ernaar om oplossingen op maat te leveren die deze specifieke problemen effectief aanpakken.

Ons team van toegewijde professionals beschikt over een schat aan expertise op het gebied van diergeneesmiddelen en de landbouwindustrie. Met een diepgaand begrip van de uitdagingen waarmee boeren worden geconfronteerd, bieden we waardevolle inzichten en begeleiding om hun inspanningen voor het behoud van een optimale diergezondheid te ondersteunen. Door onze toewijding aan voortdurende verbetering en het op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen op dit gebied, zorgen we ervoor dat onze klanten de meest innovatieve en effectieve oplossingen ontvangen die beschikbaar zijn.

Bij VetPharm geloven we in het smeden van sterke partnerschappen met zowel onze leveranciers als onze klanten. Door het koesteren van langdurige relaties gebaseerd op vertrouwen en betrouwbaarheid, creëren we een samenwerkingsomgeving die wederzijds succes stimuleert. Onze toewijding aan kwaliteit, integriteit en uitzonderlijke service heeft ons het vertrouwen opgeleverd van dierenartsen en boeren in de hele Europese Unie.

Sluit je aan bij onze missie om het welzijn en de productiviteit van boerderijdieren te verbeteren door hoogwaardige veterinaire farmaceutische producten te leveren. Samen kunnen we een positieve impact hebben op de gezondheid en welvaart van de landbouwindustrie.

BijlageGrootte
PDF-pictogram Vetpharm FCA Certificaat196.56 KB